nilmeena
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
nilmeena | Inregistrare | Login

POZE NILMEENA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
nilmeena / Forum Demonstrativ / Cele solemne candelabre  
Autor
Mesaj Pagini: 1
nilmeena
Administrator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2
cu alte ornamente, īn mod deliberat neutru - de exemplu, cu un copac. Īn acest caz, se pune accentul pe contrastul natural și artificial. Īn cazul īn care soldul celor două este corectă, atunci lucrul va arata ca un obiect scump pod, chiar dacă acesta este doar un "ikeevskom" dulap de pin, vopsit intr-o nuanta dificila. http://dm-design.ro/
Albastru ca să fie o provocare de culoare albastru strălucitor pentru interior - una dintre cele mai dificile. Mobilier albastru, īn cazul īn care este prea mult, creează un efect vizibil al tensiunii. Aproximativ la fel ca aliment albastru pe placa. Punct de vedere istoric, culoarea albastră īn interior a fost practic nici - cu excepția cerul albastru īn ferestre și uși.
Prin urmare, trebuie să se refere la albastru, la fel ca și excluderea, detalii exacte. Și, cāt mai mult posibil să se uite īn paletele nuanțe complexe. Crede-mă, o mulțime de derivați acceptabili albastru, și nu este īntotdeauna electrician sau albastru. Iar dacă alegeți o nuanță albastru de verde, combinația de opțiuni vor fi mult mai mare. http://dm-design.ro/category/living/
Culoarea rastyazhkaPrintsip la selectarea culorilor și se īntinde de la īntuneric la tonurile luminoase. Metoda este adecvată pentru cei care sunt īnclinați să perceapă culoarea ca vitamina vizual și să colecteze lucruri nuanțe similare. Pentru a evita aglomerarea de aproape de tonul de articole pot fi una și aceeași dulap revopsite pe baza de hobby-uri sezoniere regulate.
Culoare īn culoarea mobilei "istorice", trebuie spus, mobilierul a fost istoric. Iar majoritatea producatorilor clasici ironic folosesc īn mod activ culori luminoase pentru mobilier de "stiluri" și nu ezită să se aplice īn același timp, o mulțime de flori. Dacă aveți dubii, īn raportul compatibilității lor - să ia culoarea mai aproape de pastel sau intervalul "prăfuit", dar nu pierde strălucirea lor finală.
http://dm-design.ro/category/dormitor/


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la